شی‌باتر (Shea Butter)

شی‌‌باتر:

شی‌باتر از دانه‌های درخت شی در آفریقا گرفته شده و به طور وسیعی در صنایع آرایشی و بهداشتی از جمله لوسیونها، شامپوها و غیره استفاده می‌شود. شی‌باتر پیشینه طولانی در درمان زخم داشته و در مناطقی از دنیا کاربرد خوراکی نیز دارد. شی باتر یک مرطوب‌کننده طبیعی و غذای فوق العاده برای پوست است. در حالی که درمانی برای بسیاری از مشکلات پوستی است اما در تعداد بسیار کمی موجب ایجاد حساسیت می‌شود.

تفاوت تصفیه شده با تصفیه نشده:

تصفیه نشده خالص‌ترین و طبیعی‌ترین  فرم شی‌باتر است. از آنجا که به روش سرد و دستی استخراج می‌شود تمام ویتامینها و املاح موجود در آن حفظ می‌شود. در این روش فقط از یک فیلتر ساده استفاده می‌شود.

شی‌باتر تصفیه شده در یک فرایند شیمیایی فیلتر و  در نتیجه عملیات بو و رنگ زدایی تهیه می‌شود. رنگ سفیدتر و بوی کمتری نسبت به نوع تصفیه نشده دارد. در بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی شی‌باتر تصفیه شده به دلیل بافت نرمتر، بو و رنگ کمتر بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما در محصولات اسنتا از فرم ارگانیک و تصفیه نشده شی‌باتر استفاده می‌شود.

مزایای شی‌باتر:

۱. مرطوب‌کنندگی: درصد بالای ویتامینهای طبیعی و اسیدهای چرب موجود در شی باتر برای درمان خشکی پوست و کمک به حفظ چربی آن بسیار مؤثر است.
۲. کاهش التهاب پوستی: سینامیک اسید موجود در آن به کاهش التهابات پوستی کمک می‌کند.
۳. ضد چروک، افزایش الاستیسته و جوان‌سازی پوست: شی‌باتر به طور طبیعی به ساخت کلاژن در پوست کمک می‌کند. از این رو در برطرف کردن چروکهای ریز و جلوگیری از خشکی پوست مؤثر است.
۵. آفتاب سوختگی: از آفتاب سوختگی جلوگیری کرده و به برطرف کردن التهاب ناشی از آفتاب کمک می‌کند.
۶. مراقبت از مو: به دلیل سرشار بودن از اسیدهای چرب، ویتامین E و A به تقویت مو و ضخیم شدن تارهای مو کمک کرده و از شکنندگی آنها جلوگیری می‌کند. همچنین در رفع التهاب و خارش پوست سر مؤثر است.

۰/۵ (۰ Reviews)
فهرست