اسکوالان

اسکوالان

اسکوالان (Squalane) یک ترکیب بسیار مورد توجه در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان مرطوب‌ کننده و نرم‌ کننده است. امروزه منبع اصلی تهیه آن زیتون، برنج و چغندر است. اسکوالان از هیدروژنه کردن اسکولن که به طور طبیعی در سبوم پوست تولید می‌شود، به دست می‌آید. در حالی‌که اسکولن یک ترکیب غیر اشباع و […]

جودوسر

جو-دوسر

جو دوسر (Oatmeal) جو دوسر از گیاه Avena Sativa به دست می‌آید. این ماده چه به صورت خوارکی و چه استعمال بر روی پوست یک سوپر فود برای آن است. ترکیبات فعال موجود در آن در بهبود، آبرسانی و برطرف کردن خشکی و پوسته پوسته شدن، التهاب و خارش پوست مؤثر است. ترکیبات موجود در […]

مقایسه صابون‌های طبیعی و شیمیایی

پنج عدد صابون طبیعی قالبی برش نخورده

مقایسه صابون‌های طبیعی و شیمیایی صابون محصولی است که در طول روز به دفعات استفاده می‌شود. اما هر صابونی برای پوست مناسب نیست. صابون‌ها به دو دسته کلی صنعتی و طبیعی تقسیم می‌شوند. صابون‌های طبیعی از ترکیبی از روغن‌ها، کره‌های گیاهی، عصاره‌ها و افزودنی‌های طبیعی تهیه می‌شوند. از اینرو غنی از املاح، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها […]

اسپیرولینا

اسپیرولینا-جلبک سبز

[vc_row][vc_column][vc_column_text] اسپیرولینا جلبکی به رنگ سبز تیره که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه و مطالعه قرار گرفته است. اسپیرولینا سرشار از پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی، آمینو اسیدهای ضروری، اسیدهای چرب و آنتی‌­اکسیدانهاست. به هر دو صورت خوراکی و موضعی در تقویت پوست و مو مؤثر است و به عنوان سوپر فود شناخته می‌شود. این […]

روغن رزهیپ

rose-hip-oil

روغن رزهیپ روغن رزهیپ از دانه رزهیپ (Rosa moschata or Rosa rubiginosa) و عمدتاً در شیلی تهیه می شود و به خواص دارویی شهرت دارد(1). این روغن با ارزش سرشار از ویتامینها و اسیدهای چرب ضروری تقویت‌کننده پوست و مو است و بیشترین مقدار ویتامین C را در بین محصولات میوه ها و سبزیجات دارد. […]

کره کاکائو

کره کاکائو و خواص آن

کره کاکائو کره کاکائو چربی گیاهی اشباع به دست آمده از دانه‌­های کاکائو است.  غنی از اولئیک، استئاریک و پالمیتیک اسید است. به راحتی جذب پوست می‌­شود و به دلیل سرشار بودن از آنتی‌­اکسیدانها و ویتامین E خاصیت آبرسانی و مرطوب­‌کنندگی دارد. اسیدهای چرب موجود در این کره پوست را تغذیه و محافظت نموده و […]

شی‌باتر (Shea Butter)

شی باتر یا کره طبیعی

شی‌‌باتر شی‌باتر از دانه‌های درخت شی در آفریقا گرفته شده و به طور وسیعی در صنایع آرایشی و بهداشتی از جمله لوسیونها، شامپوها و غیره استفاده می‌شود. شی‌باتر پیشینه طولانی در درمان زخم داشته و در مناطقی از دنیا کاربرد خوراکی نیز دارد. شی باتر یک مرطوب‌کننده طبیعی و غذای فوق العاده برای پوست است. […]