به چه نکاتی در خرید بت‌بامب کف‌زا باید دقت نمود؟

به چه نکاتی در خرید بت‌بامب کف‌زا باید دقت نمود؟

کوکتل پدیکور و مانیکور که در مراقبت از دست و پا بسیار مؤثر و مفید می‌باشد، در دو نوع بت‌بامب کف‌زا و جوشان  موجودند. بت‌بامب‌ها علاوه بر Active Ingredients عمدتاً حاوی سدیم هیدروژن کربنات (جوش شیرین)، سیتریک اسید، نمک‌ها، استارچ و غیره می‌باشند. بت‌بامهایی که تولید کف می‌کنند علاوه بر ترکیبات نامبرده شده حاوی سرفکتانت نیز می‌باشند. اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که با دیدن کف زیاد بت‌بامب هیجان زده می‌شوید این مطلب را تا آخر بخوانید.

سرفکتانت مورد استفاده در بت‌بامب کف‌زا چیست؟

*SLSA (Sodium Lauryl Sulfoacetate) که از روغن نارگیل و یا پالم تهیه می‌شود، سرفکتانتی (Planet-Based) ایمن و سازگار با پوست است. این ترکیب کف مناسب ایجاد می‌کند اما باعث التهاب پوست نمی‌شود. اندازه مولکولی این سرفکتانت در حدی است که به پوست یا غشاهای مخاطی نفوذ نمی‌کند، بنابراین مانند سایر سولفات‌ها باعث تحریک پوست نمی‌شود. از این‌رو یک گزینه عالی برای محصولات پاک کننده ملایم از جمله بت‌بامب‌ها یا کوکتل‌ها است.
اما برای تهیه بسیاری از بت‌بامب‌ها با قیمت ارزان به جای SLSA از SLS (Sodium Lauryl Sulfate) استفاده می‌شود. این دو ترکیب به لحاظ نام بسیار مشابه اما به لحاظ ساختار شیمیایی، فرمولاسیون و عملکرد بسیار متفاوتند.
SLS یک سرفکتانت بسیار ارزان قیمت است که هنگام ترکیب با آب کف زیادی ایجاد می‌کند. SLS باعث خشک شدن و آسیب دیدن پوست می‌شود. SLS ساختار مولکولی کوچکی دارد و به راحتی از پوست جذب و به عنوان یک محرک پوست شناخته می‌شود. مطالعاتی وجود دارد که نشان می‌دهد، حاوی عناصری است که با سرطان ارتباط دارند.

بت‌بامب‌های اسنتا:

از آنجایی که سلامت شما برای اسنتا اهمیت دارد. ما بت‌بامب‌های جوشان را توصیه می‌کنیم. اما برای کسانی که مدل کف‌زا را ترجیح می‌دهند همیشه از SLSA که یک ماده طبیعی و استخراج شده از روغن نارگیل و یا پالم است، در تهیه این نوع بت‌بامب استفاده می‌کنیم.

 

 

* SODIUM LAURYL SULFOACETATE is classified as:

Cleansing, Foaming, Surfactant

CAS Number: 1847-58-1

EINECS/ELINCS No: 217-431-7

COSING REF No: 37947

Chem/IUPAC Name: Sodium 2-(dodecyloxy)-2-oxoethane-1-sulphonate

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات بیشتر

جستجو کردن