Berry Wax

Berry Wax – بری وکس

این وکس از میوه­‌های درخت ورنیسیفلوآ روسی (INCI: Rhus verniciflua peel cera) به دست می­‌آید که پخته و صاف می­‌شود تا موم به دست آید. موم برای ایجاد قوام نرم و اثرات تنظیم کننده چربی به محصولات آرایشی، به ویژه رژ لب، مداد چشم و امولسیون و همچنین محصولات مراقبت از مو و در لوازم آرایشی تزئینی استفاده می­‌شود.

دارای استاندارد COSMOS و برای محصولات آرایشی بهداشتی طبیعی و وگان مناسب است.

این موم حاوی پالمتیک اسید و استئاریک اسید می‌باشد و حس خوبی روی پوست ایجاد می‌کند.

بری وکس در بالم لبهای اسنتا استفاده شده است.

References:

  1. Berry cuticular wax: Composition, morphology, biosynthesis and effect of environmental factors Supercritical Fluid Extraction

مقالات بیشتر