پنتانول

مواد اولیه

پنتانول:

پنتانول در دسته Active ingredients  قرار دارد. از پنتنوئیک اسید تهیه می­‌شود و در فرم  D-panthenol به عنوان آنالوگ ویتامین  pantothenate)  B5)  نیز شناخته شده زیرا به آسانی این تبدیل انجام می‌شود. . از منبع حیوانی و گیاهی قابل تهیه است. که در محصولات اسنتا فقط نوع تهیه شده از گیاه استفاده می‌شود. ویتامین B5 یک ترکیب ضروری برای سلامت پوست و مو است. در صنعت آرایشی و بهداشتی معمولاً به عنوان مرطوب کننده، نرم کننده و ضد التهاب پر کاربرد است.

خواص پنتانول:
  1. محافظ در برابر التهاب ناشی از اصلاح و بهبود زخمها و بریدگیهای کوچک
  2. نرم کننده پوست
  3. آبرسان پوست
  4. شفافیت و درخشندگی مو
  5. نرم کننده مو
  6. تقویت و استحکام تارهای مو
  7. ضد موخوره
  8. حجم دهنده مو
  9. حفاظت از مو در برابر حرارت و آسیبهای محیطی
  10. کمک به استحکام، جلوگیری از شکنندگی و شفافیت ناخنها

این ترکیب در ماسک مو و شامپو اسنتا استفاده شده است.

References:

  1. H. Stellmann, A D-Panthenol ointment protects the lips against solar herpes Arztl. Praxis 1955, 7, 16.
  2. H. Weiser, G. Erlemann, A cream with 5% Panthenol accelerates the healing of superficial wounds by 30%. Parfumerie und Kosmetik 1987, 68, 425-428.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۰/۵ (۰ Reviews)
فهرست