روغن پامچال

روغن پامچال (گل مغربی)

روغن پامچال (Biennis یا Evening Primrose) به روش پرس سرد از بذر Oenothera biennis به دست می‌آید. سرشار از املاح، ویتامین‌ها و اسیدهای چرب ضروری و بسیار مناسب برای تقویت پوست و ضد چروک است. روغنی که به صورت خوارکی و استفاده موضعی به حل بسیاری از مشکلات پوستی و زیبایی کمک می‌کند.

خواص

  1. ضد چروک و برطرف کننده خطوط ریز: سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست و به تحریک کلاژن سازی کمک می‌کند.
  2. ضد جوش:
  3. شفاف نمودن و کم رنگ نمودن لک‌های پوستی: پوست را روشن و شفاف نموده و باعث کم رنگ شدن لک‌های پوستی می‌شود.
  4. تقویت ناخن: اسیدهای چرب موجود در روغن پامچال از جمله لینوئیک و گاما لینوئیک اسید به تقویت ناخن‌ها، جلوگیری از شکنندگی آنها و از بین بردن گوشه های اطراف ناخن کمک می‌کند.
  5. ضد ریزش مو: نه تنها از ریزش مو جلوگیری می‌کند بلکه باعث تقویت رشد مو و تغذیه پوست سر هم می‌شود.

روغن پامچال یا روغن گل مغربی در سرم صورت، بالم‌های صورت، افترشیو، کرم‌های صورت، سرم مو، ماسک مو و سرم ناخن اسنتا استفاده شده است.

 

INCI Name: OENOTHERA BIENNIS OIL

روغن گل مغربی

مقالات بیشتر