روغن جوجوبا (Jojoba Oil)

روغن جوجوبا

روغن جوحوبا در واقع یک موم مایع و طلایی رنگ است که %97 آن استرهای بلند زنجیر غیر اشباع شبیه به سبومهای طبیعی موجود در پوست است. این گیاه بومی جنوب غربی و شمال آمریکاست. غنی از ویتامین B و E، املاح مانند زینک، سلنیم و مس، پروتئین‌ها، میریستیک اسید و غیره است.

خواص

  1. مرطوب‌کننده و آبرسان: سرشار از سرامیدها است. از این‌رو به آبرسانی پوست کمک می‌کند. به‌ علاوه با جذب سریع بدون برجا گذاشتن چربی روی پوست یک لایه محافظ در برابر از دست دادن رطوبت پوست و آلودگی‌های هوا ایجاد می‌کند.
  2. تحریک کلاژن سازی و ضدچروک: با از بین بردن چروک‌های ریز به جوانسازی پوست کمک می‌کند. همچنین لینوئیک اسید و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن به بازسازی پوست کمک می‌کند.
  3. خاصیت ضد باکتری، ضدجوش و ضدالتهاب: حالت بدون چربی دارد و داری خاصیت ضدباکتری است. از اینرو به درمان جوش کمک می‌کند. همچنین در کوچک شدن منافذ صورت و التهاب پوست مؤثر است.
  4. آنتی‌اکسیدان‌ها: روغن جوجوبا حاوی فرم طبیعی ویتامین E است که خاصیت آنتی‌اکسیدان دارد.
  5. تنظیم کننده چربی پوست: روغن جوحوبا برای همه انواع پوست از جمله پوست‌های چرب مناسب است. این روغن تولید سبوم را تنظیم می‌کند.
  6. غیر کومودوژنیک: دارای ضریب کومودوژنیک 2 است. بدون اینکه منافذ پوست را مسدود کند به تنظیم چربی و تعادل پوست کمک می‌کند. در پوست‌های چرب از ترشح چربی زیاد جلوگیری می‌کند.
  7. کاهش سیاهی دور چشم: مانند بوتاکس طبیعی برای دور چشم عمل می‌کند.
  8. تقویت ناخن: سرشار از ویتامین E است و نه تنها از شکنندگی ناخنها جلوگیری کرده بلکه در تقویت ناخن‌ها و پوست اطراف آنها مؤثر است.
  9. تقویت مو و درمان خشکی کف سر: خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب آن به تمیزی و سلامت پوست سر کمک و از ریزش مو جلوگیری می‌کند. همچنین باعث شفافیت، تقویت و رشد مو نیز می‌شود.

 

 

این روغن در سرم صورت آنتی‌اکسیدان، بالم دور چشم، سرم ناخن، سرم مو و ماسک مو اسنتا استفاده شده است.

 

INCI Name: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL

 

روغن جوجوبا

مقالات بیشتر