روغن بذر بروکلی

روغن بذر بروکلی

روغن بذر بروکلی سبک و کم چرب با رنگ سبز و بوی قوی و ترکیبی از اسیدهای چرب ضروری بسیار خاص و منحصر به فرد است و به عنوان یک منبع غنی از ویتامین A و C است. این روغن به روش پرس سرد از بذر بروکلی تهیه می‌شود. در محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار مورد توجه و پرکاربرد است.

 خواص

  1. ضد‌التهاب و محافظت‌کننده: این روغن حاوی Arachidonic acid و امگا 6 است که به کاهش التهاب‌های پوستی کمک می‌کند و به دلیل بافت مشابه سیلیکون یک محافظت‌کننده مناسب برای پوست در برابر آلودگی‌های محیطی است.
  2. آنتی‌اکسیدان: به دلیل سرشار بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها در حفاظت از پوست در برابر افزایش سن و آفتاب بسیار مؤثر است.
  3. تقویت‌کننده و مرطوب‌کننده: به دلیل وفور ویتامین‌ها برای تقویت پوست، شفافیت و رطوبت پوست بسیار مؤثر است.
  4. بازسازی سلول‌های پوست: حاوی مقدار زیادی رتینول است که در بازسازی و سلامت پوست بسیار مؤثر است.
  5. شفافیت و تقویت مو: به راحتی جذب مو می‌شود، از این رو به عنوان یک لایه محافظ مو عمل کرده و باعث حفظ رطوبت مو می‌شود. به علاوه به شفافیت مو نیز کمک می‌کند.
  6. ضد وز و حالت‌دهنده مو: یک جایگزین طبیعی سیلیکون بوده و در کنترل وز مو مؤثر است. از این رو در شامپوها و حالت‌دهنده‌ها بسیاز پرکاربرد است.

 

از روغن بروکلی در کرم صورت شکوفه گیلاس، سرم صورت آنتی‌اکسیدان، سرم مو و ماسک مو اسنتا استفاده شده است.

 

INCI Name: Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil

روغن بروکلی

مقالات بیشتر